Casa Mayo

MH, OH, K, Kph, Päätyhuone, Terassi.
Kahdelle aikuiselle, rauhallinen.


Varustelutaso on mallia koti, eli pussilakanat, täkit ja tyynyjä skandinaaviseen malliin. Talvitäkkien lisäksi kaapissa on myös ohuemmat kesäpeitot. Olohuoneessa ja makuuhuoneessa on myös kattotuulettimet hellepäivää helpottamaan.

Ikkunat ovat tuplalasitetut joten huoneisto on hiljainen. Päivisin alueella on toki normaalia kaupunkimelua, mutta iltaisin sekin rauhoittuu.

Olohuoneessa on iso Tv, radio, dvd-soitin. Tv on myös HDMI-sopiva.

Keittiössä on grillimikro, keraaminen liesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, tiskikone. Kahvinkeitin, teekeitin, leivänpaahdin ja astioita noin neljälle hengelle.

Makuuhuoneessa on 160 x 200 parisänky petauspatjoineen, lisäksi päätyhuoneessa on avattava vuodesohva. (Se tosin ei ole kovin mukava, joten siksi vuokraamme asuntoa kahdelle aikuiselle).

Siivousvälineet on, pölynimuria myöten, silitysrauta, lauta, pesukone. Saapuessa asunto on tietysti siivottuna, mutta ylläpitosiivous tulee hoitaa itse. Lakanoista ja pyyhkeistä on vaihtosetit tottakai. Föönikin löytyy.

Tupakoida saa ainoastaan terassilla, eikä asuntoon saa tuoda eläimiä.

Lähin kauppa on vastapäätä, taloyhtiö on rauhallinen, naapurit mukavia, joita tervehditään rappukäytävässä.

Bilettämiseen Casa Mayo ei siis sovi, kyseessä on asuinyhtiö, ei hotelli, eli taloyhtiössä on hiljaisuus kymmeneltä. Huoneistossa ei saa järjestää juhlia.

Asunnossa on nopea 600 Mb kuitunetti, sekä Vodafone TV- paketti, jossa on lukuisia TV-kanavia, sekä HBO espanjan elokuva/sarjakanavat. 

Huom, 2017 tuli voimaan roaminghintamuutos Euroopassa, joten nettisurffaus mobiililla Las Palmasissa on samanhintaista kuin suomessa, mikäli liittymäsi sopimus on niin kytketty. Muista tarkistaa operaattoriltasi tämä ennen matkaan lähtöä, niin voit käyttää nettiä myös asunnon ulkopuolella.

Ai niin ja siis kuudes, ylin kerros, mutta hissi on.
Ala-aulassa muutama porras, joten täysin liikuntaesteiselle ei siten sovi.

Tarkemmat ohjeet koneisiin ym. löytyy asunnossa olevasta ohjekirjasesta. Mutta yleisesti ottaen, kaiken kaikkiaan aivan ihastuttava Koti on hän.