Hinnat

..Vuokrauksen hinta riippuu oleskelusi pituudesta, 35-60€ yö,

31+ vrk 35e/yö (=245/vko, 980/kk
14-30 vrk 50e/yö (=350/vko)
14 vrk 60e/yö (=420/vko)

 Päälle lisätään paikallinen arvonlisävero IGIC joka on 6,5%.

Vesimaksu sisältyy vuokraan.

Sähkö sisältyy normaalikulutuksen puitteissa vuokraan, eli 11 kwH / päivä = n.50€/kk.  Mahdollinen ylimenevä osuus pyöristetään lähimpään euroon, ja laskutetaan erikseen. 1 kwH = 0,15€ + Igic.
(Asuessamme normaali kuukausittainen sähkönkulutus on ollut n 35-45 €/ kk).

Välityspalkkioita ei tietenkään ole, sillä vuokraus on suoraan omistajalta 😊

Varaus

..Kun päätös on tehty ja matkasi ajankohta on selvä, on aika tehdä varaus. Tarkistettuamme tietosi lähetämme varaussopimuksen, sekä lopullisen vuokrasopimuksen nähtäväksesi. Tuolloin veloitamme varausmaksun 200€, jonka voit maksaa joko suomen tai espanjan pankkitilillemme. Varausmaksu on sitova ja sitä ei palauteta. Tiliotteesi sekä varausmaksusopimus toimii kuittinasi.

Saapuessasi ja asunnon nähtyäsi allekirjoitamme vuokrasopimuksen, ja tuolloin tulee suorittaa myös ensimmäisen kuukauden vuokra, sekä vuokravakuus, joka on oleskelun pituus/maksimissaan yhden kuukauden vuokran verran. Maksamasi 200e varausmaksu huomioidaan tuolloin vuokravakuuden summassa. Vuokravakuus palautetaan tilillesi loman loputtua sopimuksen mukaan olettaen, että asunnossa on kaikki ok.

Joskus käy niin ikävästi, että loman kestoa voi joutua muuttamaan vaikkapa sairastapauksen vuoksi. Tuolloin veloitamme puolet käyttämättä jääneestä varatusta ajasta, kuitenkin maksimissaan kuukauden vuokraa vastaavan summan. Huom! Muista tarkistaa matkavakuutuksesi, jotta sairastapauksessa se korvaa lääkärintodistusta vastaan nämä kulut.

Saapuessasi tarvitsemme poliisilaitosta varten valokopion passistasi.

Kaikki antamasi tiedot säilytämme luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta eteenpäin. Espanjan lain mukaan säilytysaika on kolme vuotta.