Asunnon tiedot ja asunnon omistajat

..

Casa Mayo
VV-35/1/3547
Avda Primero de mayo 24, 35002 las Palmas

 

Olemme viiskyt ja risat etätöitä tekevä suomalainen yrittäjäpariskunta, verokirjoilla suomessa, mutta talvet Palmasissa. Sari on entinen Spiesin opaskoira, Reijo entinen hissiasentaja. 25 vuotta sitten aloitimme karnevaalikauppaketjun nimeltä Punanaamio. Nyttemmin sen johtovaltikka on siirretty seuraavalle ja epävirallinen virallinen nimike tällä omistajapariskunnalla onkin Turha & Tarpeeton.

Hauskanpitohistoriasta huolimatta kantavana voimana on aina ollut tehdä asiat oikein, laillisesti ja niin kuin kuuluu. Punanaamio Oy on aina ollut parhaassa luottoluokituksessa ja samalla periaatteella haluamme myös hoitaa asuntomme vuokrausta. Siksi asuntomme on rekisteröity lainkuulumalla tavalla Vivienda Vacacionaliksi, jolloin sitä voi vuokrata myös alle 6 kk periodeiksi. Asuntomme ovesta löytyykin VV kyltti rekisterinumeroineen. Kaikki tehdään kuitilla ja verot maksamme lain vaatimalla tavalla tästä Kanarialle. Siksi summaan mm. lisätään paikallinen IGIC 6,5%.

..Koska mielestämme Las Palmas ja Gran Canaria on ihana paikka talven taittamiseen, toivomme myös sinun oleskelusi täällä onnistuvan. Mikäli asian tiimoilta on jotain kysyttävää, ota yhteyttä, vastaamme mielellämme.

 

Sari Luoma ja Reijo Luoma
puh. +358 505545217 (Sari)
puh. +358 50 3772244 (Reijo)
laspalmashouses@gmail.com